FIRE Event

1 DAG EVENT

jouw persoonlijk stappenplan naar financiele vrijheid

Iedereen heeft de wens om financieel gelukkig te zijn. De mogelijkheden om ‘slimme’ dingen met je geld te doen zijn eindeloos. Daardoor ontbreekt het je aan overzicht en zie je door de bomen het bos niet meer. Want zijn de financiële keuzes van vrienden of influencers op social media wel jouw keuzes? En hoe kom je erachter wat dan wel bij je past? Het resultaat; niets doen! Dat is niet alleen jammer voor je financiële groei, maar belangrijker het zorgt ervoor dat je jouw gedroomde leven laat liggen. 

Ik geloof dat geld er niet is om je er blind op te staren of je erdoor te laten leiden. Maar om ervan te genieten, goede dingen mee te doen en het leven te leiden dat je graag wilt. Daarom gaat het er niet alleen om, om van geld meer geld te maken, maar om als brandstof in te zetten om dromen werkelijkheid te maken. Vandaag nog, want wie heeft de garantie dat het later wel goed komt?

Tijdens dit 1-dags event leer ik je alles over mijn versie van FIRE. In 1 dag ben je in staat om glasheldere doelen te stellen en ken jij de stappen die je moet zetten om deze doelen te halen. Een event boordevol financiële kennis, inspiratie, leuke anekdotes uit mijn financiële praktijk en super concrete tips die ervoor zorgen dat jij jouw leven in financiële vrijheid leeft. 

Klinkt goed?

In deze bomvolle dag leer ik je mijn manier van FIRE, waarbij jouw gedroomde leven centraal staat. Geld is er namelijk om van te genieten en te delen met mensen die belangrijk voor je zijn.  Ik leer je de tips en tricks om een prachtig financieel leven te creëeren, zonder zorgen over geld, ongeacht de grootte van je portemonnee. Pak jij deze kans om te leren hoe je financiële vrijheid creëert en daarmee een gelukkiger leven?

Wat is FIRE? FIRE staat voor Financial Independence Retire Early. In de kern komt het erop neer dat hoe meer uitgaven je uit je leven verwijdert hoe sneller je FIRE bereikt. Dat doe je door elke maand zo min mogelijk uit te geven, en alles wat je ‘overhoudt’ te investeren op de aandelenmarkt. Hierdoor groeit je vermogen en raak je gewend aan een lage levensstandaard. Hoe meer vermogen, hoe eerder je kunt stoppen met werken.

De FIRE beweging is de laatste jaren flink gegroeid en is in de kern een mooi instrument om sneller financiële doelen te bereiken. Toch heeft het in mijn ogen een paar beperkingen en ontbreekt het aan een aantal overtuigingen, de belangrijkste: kwaliteit van leven. Tijdens dit FIRE event neem ik je mee in mijn visie op geld en de prachtige functie ervan in je leven.

WAT GA jE TIJDENS HET EVENT Leren?

 • Hoe jouw gedachten over geld je financiële beslissingen beïnvloeden.
 • Hoe je doelen stelt die authentiek (en dus helemaal van jou) zijn.
 • Hoe je met focus op de juiste doelen fantastische resultaten behaald. 
 • Hoe je voor eens en altijd af kunt rekenen met de ‘sociale’ druk rondom geld & succes.
 • Aan welke knoppen jij kunt draaien om financieel ‘succesvol’ te zijn.
 • Welke financiele oplossingen bij jou passen, en waarom. 
 • Alles wat je moet weten over beleggen, crypto, aflossen en pensioen.

MEET THE TRAINER

Hi, ik ben Ties. Met mijn vrouw en 2 kinderen woon ik in mijn ouderlijk huis in een klein dorpje in Noord Brabant. Al sinds ik in 2008 begon in de financiële sector als adviseur haalde ik mijn grootste voldoening uit het helpen van mensen bij het verbeteren van hun financiële situatie. Na 8 jaar als Private Banker met vermogende ondernemers samengewerkt te hebben werd het tijd om vanuit een eigen adviespraktijk een bredere groep ondernemers te helpen. Met het doel een mooier leven voor ze te creëren, niet perse meer geld.

Geïnspireerd door professionals in de Verenigde Staten en Engeland heb ik bewust niet gekozen voor het aanbieden van financiële producten. Ik geloof namelijk dat mijn grootst toegevoegde waarde zit in het begeleiden en inspireren van ondernemers. Ik doe dat middels trainingen, events en met 1-op-1 coaching. Dat zijn trajecten van minimaal 6 maanden. Daarnaast ben ik structureel aan het bouwen aan mijn financiële toekomst middels beleggingen, vastgoed en investeringen in bedrijven.

En in privé? We bouwen elke maand weer aan onze droom om een jaar lang de PanAmerican Highway te gaan rijden (van Alaska naar Ushuaia in Argentinië). Met de kinderen natuurlijk.

DIT EVENT IS PERFECT VOOR JE ALS:

 • Je ambitieus en ondernemend bent en jezelf uitdagende doelen stelt.
 • Je gelooft dat geld er is om van te genieten. Meer geld = meer leven.
 • Je het maximale uit je financiële leven wil halen. 
 • Je de kracht kent van keiharde doelen stellen en de trots voelt als je ze behaalt. 
 • Je wilt investeren in kennis van financiën en in jezelf.
 • Je nieuwsgierig bent naar wat kan gebeuren zodra je de taboes rondom geld verbreekt.
 • Je meer plezier en minder pijn wilt ervaren rondom geld.

Na deze dag kan je:

 • Genieten van je financiële situatie. Ongeacht hoe ‘goed’ of ‘slecht’ deze is.
 • Jezelf afsluiten voor de financiële ‘noise’ van je (online) omgeving.
 • Je gedroomde leven visualiseren en vertalen naar keiharde (financiële) doelen.
 • Een selectie maken van investeringensmogelijkheden en ken je de verschillen.
 • Berekenen hoeveel rendement jij nodig hebt om je gedroomde leven te leiden.
 • Een keuze maken uit sparen / beleggen / investeren / aflossen of spenderen.
 • Betere gesprekken voeren met je partner over geld.

Wat een geweldige dag vol inspiratie. Ik voel nieuwe energie om plannen te maken en ik weet nu wat ik moet doen om ze uit te voeren. Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst.

Sanne - Loondienst

Tijdens het event kreeg ik veel nieuwe inspiratie en inzichten op het gebied van geld en moneyfesteren. Heel interessant en vooral ook mooi om te zien hoe iedere deelnemer hier anders mee omgaat vanuit een eigen perceptie. Maar uiteindelijk is geld een brandstof om dromen, doelen, purpose waar te maken. Ik sta te springen hiermee verder te gaan de komende maanden.

Kelly - Loondienst

Heel interessant om te onderzoeken waar jouw overtuigingen mbt geld vandaan komen en hoe dit je keuzes nu beïnvloeden. Ook maakt Ties praktisch duidelijk wat dit vervolgens betekend voor jouw doelen. Waarom wil je een bepaald bedrag verdienen? Wat wil je er vervolgens mee doen? We hebben het veel meer gehad over de waarom, jouw missie en hoe geld je daarin kan ondersteunen. Een hele verfrissende kijk. Met veel tools en inzichten verliet ik de bijeenkomst.

Nikkie - Ondernemer

HET FIRE EVENT IN HET KORT

Na afloop van dit event weet je exact welke financiele doelen je stelt en waarom deze belangrijk voor je zijn. Je hebt geleerd welke overtuigingen over geld je in de weg staan en welke je kunnen helpen je doelen te bereiken. Ook heb je nu de vaardigheden en de tools om je financiele doelen te behalen. Geld is er om van te genieten en jij weet nu hoe jij dat maximaal mogelijk maakt. 

Meer plezier. Meer kennis. Meer rust. Meer leven.  

Deze volledig verzorgde, training vindt plaats in een hotel in midden-Nederland. We starten om 09:30 en ronden omstreeks 17:00 af. Tijdens de training wordt voor drinks en snacks gezorgd en is een gezonde en overheerlijke lunch vanzelfsprekend. Om deel uit te maken van het FIRE event investeer je € 79,- (exclusief BTW). Gelukkig geef ik je de handvatten en praktische tips om je investering in no-time terug te verdienen. 

Dus vraag je je wel eens af waarom sommige mensen financieel succesvol zijn? Terwijl het bij jou nog niet lukt zoals je graag zou willen? Het FIRE event geeft je antwoord op die vraag en helpt je met de tools om ook financieel succesvol te zijn. Kleine tip; succesvol zijn gaat tussen jou en jou! 

Neem jij de regie over je financiele leven? Dan zie ik je graag tijdens het FIRE event 2024!

Dit event wordt georganiseerd eind 2023. De exacte datum is nog niet bekend. Plaats jezelf op de wachtlijst door onderstaand formulier in te vullen en ik breng je direct op de hoogte!. 

YES, I'M ON FIRE!

6 + 1 =

Schrijf je in & ontvang
jouw 5 stappen naar financiële vrijheid.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in & ontvang
jouw 5 stappen naar financiële vrijheid.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in &
ontvang mijn 7 tips.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in &
ontvang mijn 7 tips.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.