In 5 stappen naar financiële vrijheid

Download nu

Leef je leven zoals jij het wilt, met prachtige ervaringen en de mensen om je heen die belangrijk voor je zijn.

Velen van ons hebben momenten van reflectie (vakanties en kerstdagen zijn hiervoor ideaal) waarbij je terugkijkt op een hectische periode. Vaak droom je dan weg naar gave herinneringen, maar ook naar hoe mooi de toekomst kan zijn. Je neemt jezelf voor om het in de toekomst anders te gaan doen. Meer tijd te besteden aan de dingen die je graag doet, meer aandacht te geven aan mensen die belangrijk voor je zijn en echt werk te gaan maken van die ultieme droom.

Als wij mensen vragen naar wat ze zouden willen als tijd en geld geen rol speelt horen we de meest fantastische dromen en plannen. Maar zodra we dat terugbrengen naar de realiteit wordt tijd en geld ineens een allesbepalende factor. Die prachtige dromen worden uitgesteld. Jammer toch?

Jouw financiële vrijheid binnen handbereik

In dit stappenplan vind je de tips and tricks om direct werk te gaan maken van jouw toekomst, zodat je vandaag nog kunt beginnen met het bouwen van je droom. Daarnaast inspireert het je anders naar je financiële leven te kijken.

In dit GRATIS e-book ontdek je:

√ Wat jij direct kunt doen om financiële vrijheid voor jezelf te creëren.
√ Welke ingrediënten je nodig hebt om financieel een succes van je leven te maken.
√ Welke handige tools je kunnen helpen om je dagelijkse financiën op orde te krijgen – en te houden.
√ Hoe je jouw dromen vertaalt naar keiharde doelen.
√ Persoonlijke voorbeelden die de stappen voor jou nog net wat concreter maken.

Ties Klievink

Ties Klievink

Financial Life Planner

Aangenaam, ik ben Ties.

Mijn missie? Jou (en de rest van Nederland) aan het denken zetten. Over geld. En alles wat daarbij komt kijken. Veel mensen zien geld als doel op zich. Ik zie geld als het tegenovergestelde. Geld is een hulpmiddel. Iets waarmee je doelen kunt realiseren en dromen kunt verwezenlijken. In dit E book financiële vrijheid leer ik jou hoe jij geld naar jouw hand kunt zetten, in plaats van andersom.

Ik ben ooit begonnen in het bankwezen. Hier leerde ik de kneepjes van het vak, maar gelukkig werd ik er niet. De financiële branche is vaak stijf, kil en onnodig moeilijk. En dat krijtstrepen pak? Stond me voor geen meter. Daarom doe ik het anders. Want anders moet het.

Nu help ik mensen met het creëren van hun droomleven. Dat doe ik met maatwerk strategieën en doorlopende begeleiding. Met Moonshot Financial Planning deel ik diezelfde ervaring door middel van e-books, audio trainingen en meer-daagse workshops. Laagdrempelig, toegankelijk en bovenal: resultaatgericht!

Het lijkt me fantastisch om ook jou te inspireren en op weg te helpen naar jouw financiële vrijheid.

Wacht niet met je droom te leven tot later. Start vandaag! 

Het gaat niet om van geld meer geld te maken, maar om in te zetten als voertuig om dromen waar te maken. Het leven gebeurt nu. Niet later. Geniet ervan!

Schrijf je in & ontvang
jouw 5 stappen naar financiële vrijheid.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in & ontvang
jouw 5 stappen naar financiële vrijheid.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in &
ontvang mijn 7 tips.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in &
ontvang mijn 7 tips.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.