onze aanpak

We werken met een gemaximeerd aantal cliënten om onze methode optimaal uit te voeren. Persoonlijk, met oog voor detail en volledig op jouw situatie toegespitst.

Hoe wij dat doen?

Volgens ons is Financial Life Planning natuurlijk het beantwoorden van de vele vragen die jij hebt op financieel gebied. Maar er ligt één vraag onder, de vraag achter de vraag: “Hoeveel geld heb jij nodig om je gedroomde leven te leiden?”

Om daarachter te komen beginnen we met luisteren naar je levensverhaal. Uit onze ervaringen blijkt dat mensen een zorgeloos leven kunnen leiden als ze de zekerheid hebben dat hun financiële situatie aansluit op het leven dat ze willen leiden. Onze cliënten weten hoeveel hun beleggingen over 10 jaar waard moeten zijn. Ze weten precies wat een jaar eerder stoppen kost en hoe ze dat gaan betalen. Ze weten voor welk bedrag ze hun bedrijf moeten verkopen om financieel onafhankelijk te zijn.

Jouw gedroomde levensstijl is hierbij leidend. Want waarom wachten met genieten van je leven tot het te laat is?

Een traject is altijd maatwerk, maar ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

#1: Kennismaking

We luisteren naar jouw verhaal, dromen en ambities. We bepalen samen of we voldoende aanleiding zien voor samenwerking. Tevens bespreken we de kosten van het traject. Het kennismakingsgesprek is op onze kosten.

t

#2: Deep-dive

We leren (middels een interview) de rol van geld in jouw leven beter begrijpen en koppelen dit aan jouw huidige financiële situatie en levensstijl. We vertalen de dromen naar concrete doelen welke als rode draad door het traject gaan lopen.

#3: eerste inzichten

Nadat wij ons huiswerk doen en de huidige situatie en financiële producten grondig geanalyseerd hebben, bekijken we de kansen en mogelijkheden. Samen bespreken we een eerste strategie die leiden naar jouw dromen en doelen.

#4: Financiële Planning

De uitkomsten uit stap 3 werken we uit tot een meerjaren masterplanning, waarmee jij stap voor stap aan de slag kunt. Samen schaven we net zo lang aan jouw plan tot we een ideale strategie gevonden hebben.

Z

#5: Implementatie

Geen dikke adviesrapporten maar per deelgebied ontvang je een kant en klaar stappenplan op max. 1 A4-tje, waarmee jij direct aan de slag kunt. Nu alleen nog de actiepunten in praktijk brengen. Vanzelfsprekend ondersteunen we je hierin.

#6: Updategesprek

Onze clienten halen sneller resultaat als ze door ons ‘accountable’ gehouden worden. Daarom houden we in de maanden na implementatie regelmatig contact om te zorgen of alle adviezen opgevolgd worden. Dat geeft pas rust.

Ben je klaar om van start te gaan?

laten we kennismaken

Schrijf je in & ontvang
jouw 5 stappen naar financiële vrijheid.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in & ontvang
jouw 5 stappen naar financiële vrijheid.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in &
ontvang mijn 7 tips.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in &
ontvang mijn 7 tips.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.