wat zeggen onze clienten over ons?

In de laatste 8 jaar hebben we alles gegeven voor de groei van ons bedrijf. We verdienden weinig en hadden toch geen tijd het op te maken. De laatste 2 jaar is dat veranderd. Het dagelijks management staat en er blijft maandelijks structureel geld over. We willen nu goede keuzes maken voor de toekomst maar ook gaan leven. Pieter kent Ties (Moonshot Financial Planning) via een gezamenlijke kennis. Wij zijn enorm aan het denken gezet om niet vanuit geld of werk te denken maar vanuit het leven dat we willen leiden. De strategiën die we daaruit gekozen hebben, passen ons heel goed. Het hele traject heeft zoveel rust gebracht. We scheiden werk en privé veel beter, zijn financieel in staat om nog maar 3 dagen te werken en hebben onze ‘potjes’ voor kinderen en later gevuld. Onze gesprekken over geld zijn zelfs leuk geworden.

Pieter en Marion, Utrecht

Als zzp’er ben je geneigd om van jaar tot jaar te leven. Wat je pensioen is en hoeveel geld je nodig hebt om het leven te leven dat je later wil leven, zijn zaken waar je je minder mee bezig houdt. Mijn financiële toekomst was voor mij altijd een bron van onrust. Hoe kon ik dit goed voor mezelf regelen?

Moonshot Financial Planning liet mij nadenken welk leven ik over veertig jaar wilde leven en wat ik daar voor nodig dacht te hebben. In het begin kon ik daar moeilijk antwoord opgeven, maar door concrete doelen te stellen hielp Ties mij inzicht te krijgen in mijn financiële toekomst. Ik heb nu een duidelijk overzicht van waar ik nu sta en wat ik in de toekomst nodig heb.

Het zorgt ervoor dat ik als zzp’er verder kijk dan het huidige jaar. Het geeft mij rust omdat ik weet dat mijn financiële zaken nu ook op de lange termijn goed geregeld zijn.

Guus en Tine, 's-Hertogenbosch

In 2018 liepen we Ties tegen het lijf en vroegen hem ons te helpen bij één concreet financieel vraagstuk. We wisten namelijk dat we een financieel probleem zouden krijgen als één van ons komt te overlijden. Na de kennismaking bleek dat er nog een aantal andere uitdagingen en kansen lagen. Wij, de één ondernemer en de ander in loondienst, met een eigen huis, hypotheek, opgroeiende kinderen, een beetje vermogen en een aantal wensen op korte en lange termijn hebben vervolgens best wat aanpassingen in onze financiële huishouding gedaan. Op basis van het advies van Ties, die met de prikkelende vragen ons ‘ideale leven’ vaststelde, vervolgens bepaalde hoe we onze financiële huishouding hierop af kunnen stemmen en daarna met een concreet plan kwam om dit ook zo in te richten. Een verfrissende aanpak in een wereld die voor ons vooral bestaat uit verkopers van financiële producten. Met recht kunnen we zeggen dat dit ons financiële rust brengt.

Dirk en Noor, Oss

Schrijf je in & ontvang
jouw 5 stappen naar financiële vrijheid.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in & ontvang
jouw 5 stappen naar financiële vrijheid.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in &
ontvang mijn 7 tips.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in &
ontvang mijn 7 tips.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.