Over ons

over Moonshot Financial Planning

Wij zijn een financieel planningskantoor gespecialiseerd in Financial Life Planning. We geloven namelijk dat jouw financiële situatie dienstbaar moet zijn aan het leven dat je wilt leiden. Met diverse adviestrajecten helpen we onze cliënten in zowel binnen- als buitenland bij het creëren van een ideaal leven zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over geld. Het is onze missie om jou bewust na te laten denken over de rol die geld in je leven speelt en hoe geld jouw leven kan verrijken.

We geloven dat geld goed kan doen en blijven daarom zoeken naar manieren die jouw leven en uiteindelijk de wereld steeds een beetje beter maken. Zo is ons beleggingsbeleid met focus op milieu en maatschappij ingericht, dragen wij bij diverse projecten financieel bij aan de gemeenschap en helpen wij met 3 pro-deo opdrachten per jaar mensen tijdens kwetsbare momenten (overlijden, echtscheiding). Moonshot Financial planning vertaalt onder leiding van Ties Klievink ‘levensdoelen’, middels een persoonlijk traject, naar concrete, toepasbare stappen die je direct in gang kunt zetten.

ons team & netwerk

Ons team bestaat uit een combinatie van (freelance) experts, ieder een topper in zijn eigen vakgebied. Omdat wij het beste voor onze cliënten willen, kiezen we bewust voor een netwerk van freelancers. Op die manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en altijd afstemmen op de gewenste situatie. In de loop van de jaren hebben we een netwerk zowel binnen als buiten de financiële sector opgebouwd om jou te kunnen geven wat je nodig hebt.

over Ties

Met zijn vrouw en 2 kinderen woont Ties in zijn ouderlijk huis in een klein dorpje in Noord Brabant. Al sinds Ties in 2008 begon in de financiële sector als adviseur haalde hij zijn grootste voldoening uit het helpen van mensen bij het verbeteren van hun financiële situatie. Na 8 jaar als Private Banker met vermogende ondernemers samengewerkt te hebben werd het tijd om de basis te leggen voor een echte verandering in de financiële sector. In februari 2016 startte hij Klievink Financieel Management wat later Moonshot Financial Planning werd.

Geïnspireerd door succesvolle professionals in de Verenigde Staten en Engeland heeft Ties in de loop van 2017 het huidige Financial Life Planning concept uitgewerkt en bij zijn cliënten geïntroduceerd. Hij heeft bewust niet gekozen voor het aanbieden van financiële producten (zoals hypotheken) omdat hij de focus op het doorlopend inspireren en begeleiden van zijn cliënten wil hebben. Niet op het eenmalig sluiten van een productadvies. Onderdeel van zijn eigen Financial Life Planning is het bouwen van een succesvol kantoor waarin hij persoonlijk samenwerkt met maximaal 60 cliënten. Daarnaast bouwt Ties met zijn vrouw Lotte aan hun droom om een jaar lang de PanAmerican Highway te gaan rijden (van Alaska naar Ushuaia in Argentinië). Met de kinderen natuurlijk.

Ben je klaar om van start te gaan?

Koffie of thee?

Schrijf je in & ontvang
jouw 5 stappen naar financiële vrijheid.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in & ontvang
jouw 5 stappen naar financiële vrijheid.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in &
ontvang mijn 7 tips.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in &
ontvang mijn 7 tips.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.