Master your Results

3-daagse training

Wat als jouw bedrijf je gedroomde leven betaalT?

Je bent ondernemer en werkt dagelijks met passie aan je bedrijf. Hoewel je hard werkt en je bedrijf groeit, stijgen de benefits in jouw leven niet mee. Natuurlijk, je verdient geld maar is dit echt wat jij er maximaal uit kunt halen? Kun je op dit moment in alle eerlijkheid stellen dat jij financieel in staat bent het maximale uit je leven te halen? Dat jouw bedrijf niet alleen financieel gezond is, maar een ware ‘money maker’ van jouw gedroomde levensstijl? 

Het probleem is dat je jouw bedrijf niet op de goede manier inzet. Stel je eens voor dat je een bedrijf runt wat in dienst van jouw leven staat. Niet andersom. Dat je zonder harder te gaan werken betere resultaten haalt. Dat je dienst/product impact maakt in het leven van je klanten én er voor zorgt dat jij in je privéleven kunt doen wat jij belangrijk vindt. Dat je financieel in staat bent om je dromen waar te maken.  

Klinkt goed?

In de Master your Results training richten we op het neerzetten van een financieel gezond bedrijf, zodat jij als ondernemer jouw gedroomde leven gaat leiden. Hierbij nemen we jouw gedroomde leven als vertrekpunt. Wat is het wat je wilt bereiken? Waar droom je van? Hoe ziet je leven eruit als geld en tijd geen rol speelt? Met een kleine groep ondernemers werken we tijdens deze 3-daagse training aan jouw bedrijf zodat deze als geldbron voor jouw gedroomde leven dient. De actiegerichte en inspirerende training verandert jouw kijk op je bedrijf en leert je hoe jij hier als ondernemer de vruchten van plukt.

deze training is perfect voor je als:

  • Je ambitieus en ondernemend bent en je onderneming next level wilt brengen.
  • Je gelooft dat geld er is om van te genieten. Meer geld = meer leven.
  • Je in de basis een gezond bedrijf hebt, maar niet goed weet hoe je de winsten kunt maximaliseren. 
  • Je wilt je bedrijf inzetten als MONEY-MAKING-MACHINE, waarmee je jouw gedroomde leven kunt betalen.  
  • Je staat te springen om meer kennis te verkrijgen over de financiën in je bedrijf.
  • Je nieuwsgierig bent naar wat kan gebeuren zodra je de taboes rondom geld verbreekt.
ties klievink

Meet the trainer

Hi, ik ben Ties. Met mijn vrouw en 2 kinderen woon ik in mijn ouderlijk huis in een klein dorpje in Noord Brabant. Al sinds ik in 2008 begon in de financiële sector als adviseur haalde ik mijn grootste voldoening uit het helpen van mensen bij het verbeteren van hun financiële situatie. Na 8 jaar als Private Banker met vermogende ondernemers samengewerkt te hebben werd het tijd om vanuit een eigen adviespraktijk een bredere groep ondernemers te helpen. Met het doel een mooier leven voor ze te creëren, niet perse meer geld.

Geïnspireerd door professionals in de Verenigde Staten en Engeland heb ik bewust niet gekozen voor het aanbieden van financiële producten. Ik geloof namelijk dat mijn grootst toegevoegde waarde zit in het begeleiden en inspireren van ondernemers. Ik doe dat middels groepstrainingen en met 1-op-1 coaching. Dat zijn trajecten van minimaal 6 maanden. Daarnaast ben ik structureel aan het bouwen aan mijn financiële toekomst middels beleggingen, vastgoed en investeringen in bedrijven. En in privé? We bouwen elke maand weer aan onze droom om een jaar lang de PanAmerican Highway te gaan rijden (van Alaska naar Ushuaia in Argentinië). Met de kinderen natuurlijk.

Ties is een kei in het leuk maken van een onderwerp dat veel mensen belangrijk maar niet altijd even leuk vinden. Mensen zoals ik. Zijn manier van uitleggen spreekt snel tot de verbeelding en de voorbeelden die hij aanhaalt zijn duidelijk en inspirerend.
Denise (41)

Naarden

Ties laat je anders nadenken over geld. Geld niet om te overleven maar om van te genieten en mee te leven. Mijn negatieve ideeën over geld zijn plannen voor de toekomst geworden en hoe ik die vorm kan geven door gebruik te maken van geld. Ook heeft hij laten zien dat je niet vermogend hoeft te zijn om je financiële leven te plannen en vorm te geven. Praktische tips en heldere uitleg maakte de samenwerking met Ties tot een leerzaam programma.
Janneke (38)

Amsterdam

Wij zijn enorm aan het denken gezet om niet vanuit geld of werk te denken maar vanuit het leven dat we willen leiden. De strategiën die we daaruit gekozen hebben, passen ons heel goed. De hele training heeft rust gebracht. We scheiden werk en privé veel beter, zijn financieel in staat om minder te werken en hebben onze ‘potjes’ voor later en later gevuld. Onze gesprekken over geld zijn zelfs leuk geworden.
Pieter (28) en Marion (27)

's-Hertogenbosch

In 3 overvolle dagen

• Zet je jouw bedrijf neer zoals jij het wilt.
• Train je hoe je persoonlijke en financieel doelen stelt.
• Ontdek je wat financieel succes voor jou betekent.
• Verhoog je financiële kennis, zowel zakelijk als privé.
• Doorbreek je oude patronen die financiële groei remmen.
• Werk je 3 volle dagen aan je bedrijf, zonder afleiding.
• Creëer je de rust, focus en inspiratie om van 2024 een succes te maken.

• Leer je in 6 stappen om van jouw bedrijf een financieel succes te maken.
• Ontdek je hoe jouw bedrijf jouw gedroomde leven creëert.
• Investeer je in jezelf.
• Wordt je volledig verzorgd, slapen, eten en drinken inbegrepen.
• Zorg je voor de ideale start van 2024.
• Word jij een Master van je Results.
• Krijg je de tips, tricks en tools om altijd op terug te kunnen vallen.

Nog even in het kort  

Na afloop van de training ben je niet alleen een Master in je Results. Je hebt ontdekt hoe je het maximale uit jouw leven haalt en hoeveel je daar financieel voor nodig hebt. Je hebt je bedrijf neergezet zoals jij het wilt. En dat komt na 2 lastige jaren précies op het juiste moment. Geld is er om van te genieten en jij weet nu hoe jouw bedrijf dat maximaal mogelijk maakt. 

Meer plezier. Meer kennis. Meer rust. Meer leven.  

De 3-daagse, volledig verzorgde, training vindt plaats in een luxe boutique hotel in een prachtig natuurgebied in midden-Nederland. Je overnacht in een privé kamer en lunch en diner wordt door ons verzorgd (op zaterdag ontbijt). Tijdens de training wordt voor drinks en snacks gezorgd en kan je gebruik maken van de faciliteiten van het hotel. Voor de training selecteren we maximaal 10 ondernemers zodat we er zeker van zijn dat ieders ervaring en energie gebruikt wordt om elkaar te inspireren. Om deel uit te maken van deze training investeer je € 1.195,- (exclusief BTW). Tijdens de training geven we je de handvatten om je investering binnen enkele maanden terug te verdienen. Daar help ik je bij.

Indien je nog twijfelt help ik je graag een verstandige keuze te maken. Plan HIER een kosteloze kennismaking met me in.

Neem jij de regie en wordt je een Master van je Results? Dan zie ik je graag tijdens de Master your Results!

De volgende Master your Results training is op 8, 9 en 10 september 2023.

Yes, ik ben erbij!

Type bedrijf

11 + 8 =

Schrijf je in & ontvang
jouw 5 stappen naar financiële vrijheid.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in & ontvang
jouw 5 stappen naar financiële vrijheid.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in &
ontvang mijn 7 tips.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.

Schrijf je in &
ontvang mijn 7 tips.

Bedankt, je hebt een mail van ons ontvangen.